אכילת ביצים כשהכולסטרול גבוה?

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

26/06/2014 | 11:03 | מאת: זיוה

שלום לדר וולפוביץ הדעות חלוקות לגבי אכילת ביצים כשהכולסטרול גבוה. להמנע או לאכול . אשמח להארה ! תודה זיוה

שלום זיוה כאשר המטרה היא הורדת הכולסטרול, חייבים לשלב בטפול בכל מקרה גם טפול לא תרופתי כלומר דיאטה ופעילות גופנית רוטינית. דיאטה דלת כולטרול נקבעת ע"פ כמות הכולסטרול בה ויש ללמוד אותה דרך דיאטנית מוסמכת. בחלמון ביצה יש באופן יחסי כמות לא קטנה של כולסטרול,שיש להביא בחשבון.אין זה אומר שיש להימנע מביצים באופן מוחלט אלא יש להכניס כל דבר בחשוב (של כמות הכוסטרול הנאכלת ביום) ע"פ הנחיות דיאטנית. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול