ערכים גבוהים של שומנים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/06/2014 | 12:48 | מאת: רשא

שלום לך ד"ר אני ביצעתי בדיקות דם והנה התוצאות כולסטרול 169 שומנים 352 HDL 46 NON HDL 123 LDL לא מופיע אחרי התוצאות פניתי לרופא המשפחה לקבל הסבר על התוצאות והוא אמר שבשלב הזה לא צריך שום תרופה ומספיק פעילות גופנית ולשנות ואורח חיים חשוב לציין שהשומנים רק עולים מבדיקה לבדיקה אנחנו עם רקע משפחתי לשומנים וכולסטרול וסכרת האם זה נכון לא לקבל תרופה להורדת הכולסרול ומה אומר ערכים גבוהים לשומנים בדם האם זה מסוכן וגם אני עם כבד שומני מה הן הסיבוכים שאני עלולה לסבול מהן בגלל הבעיות הללו אשמח לתשובה

שלום רשא אני מניחה שבמילה "שומנים" התכונת לטריגליצרידים. כללית לא ניתן ליעץ בתחום השומנים ללא התחשבות ברקע הרפואי המפורט. באופן כללי טריגליצרידים מגיבים מאד בקלות לדיאטה ולפעילות גופנית רוטינית, כך שברמות כמו שלך בהחלט כדאי למצות קודם כל טפול לא תרופתי זה. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

15/06/2014 | 16:16 | מאת: רשא

המשך לשאלה האם התוצאות הן בסדר ולא צריך לדאוג

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול