כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/06/2014 | 09:26 | מאת: זיוה

שלום רב אני בת 64 . בדרך כלל יש לי כולסטרול כללי 240 והרע 130 הטוב 70 בבדיקה האחרונה התוצאה הייתה גבוהה יותר 260 והרע 160. אני מתעמלת ומנסה ע\,י"י תזונה נכונה להוריד את הכולסטרול. מנסה להמנע מטיפול תרופתי. (לאמא שלי היה כולסטרול גבוה מאד בגיל מבוגר ) (יכול להיות שזה תורשתי) האם זה חיוני כבר להתחיל בתרופות או אפשר להמנע מהן ולהוריד את הכולסטרול ע"י תזונה מתאימה והתעמלות. תודה

שלום זיוה רמת כולסטרול LDL רצויה נקבעת אינדיבידואלית לכל אדם ע"פ הרקע הרפואי שלו.לא פרטת הרקע שלך וע"כ אינני יכולה להתיחס לשאלתך. פני לרופא המשפחה שלך ע"מ לקבוע מה מצבך ולפי הערך הרצוי ניתן יהיה לקבוע אפ יש צורך בטפול או לא. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול