טריגליצרידים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

27/11/2008 | 11:15 | מאת: אסף

אני בן 34.5 בבדיקות כלליות שערכתי נמצאו רמות גבוהות של טריגליצרידים (282) כולסטרול רע 87 ו טוב 28. איך אפשר להוריד את רמת הטריגלצרידים בדם.

שלום אסף טריגליצרידים מגיבים היטב לדיאטה -בעקר כשרמתם בדם לא מאד גבוהה כמו במקרה שלך, כך שכדאי להועץ בדיאטנית ובמאמץ מינימלי ניתן להוריד רמת הטריגליצרידים. בהצלחה ד"ר אפרת וולפוביץ

27/11/2008 | 17:47 | מאת: אסף

תודה על התשובה. מה שמוזר הוא שאני רזה-אתלטי ומתעסק בספורט. האם הכוונה לשינוי בסוגי המזון שאני אוכל?

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול