שמן המפ

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

21/04/2014 | 22:15 | מאת: משה

שלום אני לוקח בקביעות ESTO יש לי ערכים גבוהים של טריגליצרידים המליצו לי על שימוש בשמן המפ אשמח לשמוע את דעתך? אם חיובית, מה המינון המומלץ? תודה

שלום משה חומצות שומן מסוג אומגה 3 במנון של כ 3-4 גרם ליום עשויות להפחית רמת טריגליצרידים. שמן המפ מכיל (בין השאר) גם אומגה 3 (הכמות תלויה בתכשיר) ולכן יש לו פוטנציאל להשפיע על רמת הטריגליצרידים, אבל יש לחשב הכמות. מכיון שלא פרטת מספיק הנתונים שלך אינני יכולה להוסיף יותר. ממליצה לפנות לרופא המשפחה ע"מ להחליט על הטפול הכי מתאים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול