קושי בקימה וישיבה והליכה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

26/11/2008 | 16:14 | מאת: דוד פריוב

בקרתי אצל אורדופט ,לא נתן לי מאומה. שלח אותי לעשות פיזיאוטרפיה, וגם שם לא עשו לי מאומה , היות ואני עושה זאת במקום מגורי , ובכן איך יוצאים מזה וגם קשה לי ללכת כי אני מתעייף, האם אני צריך לחיות עם מצב זה.התרופות שאני לוקח יום יום נגד כלוסטרול, נגד לחץ דם, אספירין , אודה על תשובה לענין.

שלום דוד תרופות להורדת כולסטרול יכולות לגרום לכאבי שרירים ולעתים גם לדלקת בשרירים. ע"פ תאורך קשה להתרשם אם אבחנה זו באה בחשבון. אני ממליצה על בקור אצל רופא המשפחה שיתרשם ממצבך יעשה בידקות הדם הרלבנטיות ויקבע האבחנה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול