כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/03/2014 | 12:36 | מאת: שני

בת 45 תוצאות בדיקת דם: כולסטרול: 234 טריגליצרידים:243 HDL:42 LDL:142 TSH:7.03 T4:12. התוצאות גבוהות מה עלי לעשות? לא מעשנת. תודה.

שלום שני רמת טריגליצרידים מעט גבוהה-יש להתחיל בדיאטה ע"פ הנחיות דיאטנית מוסמכת ולהמשיך לפי התוצאות. גם LDL גבוה, אבל לגביו ההחלטה לאיזה ערך שלו יש לשאוף, נקבעת ע"פ נתוני הרקע של כל חולה ולא פרטת אותם. TSH T4 אינם בתחום פורום זה. בכל מקרה ממליצה להתיעץ עם רופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול