שומנים בדף

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/03/2014 | 15:22 | מאת: טובית

היי הנני לוקחת כדור אחת נורליפ 20 מ"ג ביום, האם ניתן גם לקחת כדור נוסף של אומגה 3. האם אין ניגוד בין שני הכדורים? האם כדור נורליפ גם מוריד ערכי קולסטרול? אודה לכם על תשובתכם. טובית.

שלום טובית נורליפ היא תרופה שנמצאת בשמוש למטרת הורדת רמות טריגליצרידים. משפיעה מעט מאד על רמות כולסטרול. אומגה 3 מוריד ג"כ רמות טריגליצרידים אבל כאשר ניתן במנונים גבוהים. כדור אחד של אומגה 3 לא ממש משפיע בנושא זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול