תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/02/2014 | 16:11 | מאת: מורן

אני בת 34 והנה תוצאות בדיקות הדם: כולסטרול : 215 שומנים :262 HDL:57 LDL:105.3 NON HDL :158 הסטוריה משפחתית : מחלוב לב וסכרת וכולסטרול ושומנים גבוהים בדם אבא עבר 4 סנטורים הוא 58 ואחי עבר לפני כמה שבועות ניתוח מעקפית בגלל שומנים שהגיעו ל4000 עם 4 עורקים סתומים הוא בן 36 ואני בת34 עם כאבים בקדמת החזה וקשיי נשימה בעת כל מאמץ אפילו קל מה את ממליצה לי כי אני חוששת מאירועי לב בגלל מה שאחי עבר

שלום מורן מבחינת השומנים רק הטריגליצרידים שלך גבוהים מעט ואני ממליצה פשוט להתרגל לחיות קבוע עם הקפדה על דיאטה דלת שומנים ע"פ הנחית דיאטנית מוסמכת. מעבר לכך ממליצה לפנות לרופא המשפחה בהקדם לגבי התלונות הנוכחיות. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול