לחץ דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/01/2014 | 07:51 | מאת: ירון

שלום רב אני בן 42 לוקח כבר 8 שנים נורמיטן 25 מ"ג לפני זה ערכי לחץ דם היו 140/90 היום לאחר לקיחת כדור 120/75-80 כמו כן אני סובל מכשל כילייתי קל כמו שנאמר לי בבדיקת דם האחרונה UREA-50 CREATININE-1.45 URIC ACID-7.68 AMYLASE-115 ערכים אלו פחות או יותר במשך השנתיים האחרונות שאלתי היא האם כדור הלחץ דם משפיע על תפקוד הכליות האם יש טיפול תרופתי לכשל הכלייתי שלא יחמיר ,אני יודע שאני צריך להוריד כ 8 ק"ג משקלי אני בגובה 168 80 ק"ג תודה אשמח לקבל הנחיות מה לעשות

שלום פנייתך איננה בתחום פורום זה. ד,ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול