בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/11/2013 | 13:20 | מאת: אורית

שלום רב ! כולסטרול יש לחלק מהמשפחה,האם יש בדיקה לבדיקת היפרכולסטרולמיה ומה זה יתן. תודה רבה.

שוב שלום המונח "היפרכולסטרולמיה" משמעותו רמה גבוהה של כולסטרול בדם מה שניבדק ע"י בדיקת דם. ד"ר וולפוביץ

20/11/2013 | 09:23 | מאת: עינת

שלום ד"ר,להלן תוצאות בדיקות הכולסטרול שלי;כולסטרול-214.5,טריגליצרידים-100,כולסטרולhdl-68,כולסטרולldl-126.2, נוןhdl כולסטרול-146.אני בת 49.5,בריאה, עם רקע משפחתי של עודף כולסטרול.האם וכיצד עלי להתייחס לנתונים אלו? אודה לך מאוד על התייחסותך. יום נפלא,עינת.

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול