כולסטרול ומיץ אשכוליות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/11/2013 | 19:11 | מאת: אסתר

יש לי כולסטרול והרופאה נתנה לי לקחת סימבקור, רק לא הבנתי למה אסור לשתות מיץ אשכוליות. האם ממש ממש אסור אפילו פעם בשבוע ואם אפשר להסביר לי בשפה פשוטה למה אסור מה יקרה לי אם אשתה. תודה

שלום אסתר אשכולית + המיץ מפריעים לפרוק תרופת הסימוביל בגוף (מה שמגביר השפעת הסימוביל באותו הזמן) ולכן רצוי להמעיט בצריכתן עד כמה שניתן. אם מאד רוצים יש להשתדל להרחיק צריכת האשכולית מזמן נטילת הסימוביל. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול