חריגות בבדיקות הדם ותחושת פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/11/2013 | 13:28 | מאת: סיגל

שלום. אני בחורה בריאה בת 24. בשבועיים האחרונים אני סובלת מתופעת ה"פעימות מוקדמות", אני מרגישה כאילו הלב שלי מחסיר לרגע פעימה. הפסקתי עם הקפה לפני 5 ימים וזה הפחית קצת אבל עדיין מורגש מספר פעמים ביום ויש תחושה שהדופק לא סדיר. אקג תקין, בקרוב אעשה הולטר לב. אבי נפטר ממחלת לב בגיל 67. בנוסף, אולי זה קשור ואולי לא, יש כמה ערכים חריגים בבדיקות הדם(סובלת כמה שנים מכולסטרול אך לאחרונה הכולסטרול ירד והטריגליצרידים עלו מאד): טריגליצרידים: 268 כולסטרול: 228 HDL: 49 LDL: 120 WBC: 10.8 (כתוב שהנורמה זה עד 10) Neutrophils % 41.8 (כתוב שהמינימום התקין 46) LYMPHOCYTES 5.24 (כתוב שהמקסימום התקין 3.5) LYMPHOCYTES % 48.4 (כתוב שהמקסימום התקין 45) מה אומרות החריגות האלה בבדיקות הדם? האם יש צורך בבדיקות נוספות? כיצד להוריד את הטריגליצרידים, אני אוכלת די בריא ולא ממש מבינה למה זה גבוה כל כך...

שלום סיגל מבחינת השומנים רמת הטריגליצרידים שלך מעט גבוהה ואם תקבלי הדרכה מדיאטנית מוסמכת ניתן יהיה להורידה בקלות ללא תרופות. לגבי שאר שאלותיך-הן אינן בתחום פורום זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול