תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/07/2013 | 13:28 | מאת: אבי

שלום רב אני בן 39 שוקל 78 ק"ג גובה: 1.78,ממעט בפעילות גופנית בבדיקות דם שביצעתי בתאריך 15/7/13 היו התוצאות הבאות: CHOLESTEROL 260 mg/dl TRIGLYCERIDES 230 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 45 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 169 mg % NON-HDL_CHOLESTEROL 215 mg/dl (כמו כן בבדיקות קודמות ב-6/11/12 היו התוצאות: CHOLESTEROL 195 mg/dl TRIGLYCERIDES 285 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 97 mg % NON-HDL_CHOLESTEROL 154 mg/dl ובבדיקות קודמות ב- 16/02/12 היו התוצאות: CHOLESTEROL 222 mg/dl TRIGLYCERIDES 196 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 43 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 140 mg % NON-HDL_CHOLESTEROL 179 mg/dl ) רציתי לדעת מה ההמלצות לאור התוצאות הנ"ל? בתודה מראש

שלום אבי בלי לדעת הרקע הרפואי שלך קשה לי לענות תשובה מושכלת. אפ אתה בריא ואינך מעשן הרי שניתן בשלב זה לעשות דיאטה (בהנחית דיאטנית מוסמכת) למשך 3 חדשים ולראות כמה ניתן להוריד ללא טפול. במידה ולא יהיה מספיק יעיל, יהיה צורך לשקול טפול תרופתי. כל הנ"ל ביעוץ עם רופא המשפחה כמובן. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול