כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

30/06/2013 | 20:34 | מאת: אחמד

שלום יש לי cpk גבוהה בגלל שאני מתאמץ עבודה פיזית ויש כלוסטרול גבוה אמרו לי הרופאים שאין אפשר לקחת כדורים להורדת הכולסורול בגלל שיש לי cpk מה אפשר לקחת או לעשות על מנת להוריד את רמת השומנים מבלי לקחת את הכדור תודה

שלום אחמד אינני יכולה לענות לשאלתך בלי לדעת פרטיך הרפואיים: רמות השומנים בדם, גיל, מחלות רקע, תרופות שאתה לוקח, עשון וכו ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול