כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים - חודשיים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/06/2013 | 12:14 | מאת: מורן כהן

שלום, ילדתי לפני חודשיים (ניתוח קיסרי), ולפני 3 שבועות קיבלתי מחזור והתחלתי ליטול גלולות מליאן.אני לא מניקה. אתמול ביצעתי בדיקות דם, שהראו את התוצאות: Cholesterol - 203 Triglycerides - 182 HDL-Cholesterol - 52 Non-HDL Cholesterol - 151 LDL-Cholesterol - 114.3 Glucose (B) - 88 TSH - 4.17 יש לי היסטוריה משפחתית של כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים בדם. בעבר היה חשד לתת פעילות בבלוטת התריס. האם הערכים גבוהים בגלל הלידה/הגלולות, או שמא עבר מסן מאז, ואני צריכה להיבדק או לקבל טיפול כלשהו? תודה רבה!

שלום מורן גלולות עלולות להעלות מעט רמת טריגליצרידים. אצלך רמתם גבוהה מעט מאד. בשלב זה ממליצה על מעקב בלבד-אנא פני לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול