רמות גבוהות של טריגליצרדים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

03/06/2013 | 00:12 | מאת: יונית

שלום הנני בת 65 בבדיקת הדם האחרונה הערכים היו: קולסטרול 199 טריגליצרידים 250! LDL 108.8 HDL 40 NON HDL 159 אני לוקחת כדורי פרבליפ PRAVALIP 10מ"ג, האם יש צורך להעלות את המינון? אוכלת בשר עוף פעמיים בשבוע,אוהבת לחם..ומעשנת, קשה לי להגמל, האם אני במצב מסוכן? תודה רבה יונית

שלום יונית פרבליפ הוא תרופה שבעקר מורידה כולסטרול ומשפיעה מעט מאד על רמת טריגליצרידים. דיאטה ועשון אינם בתחום פורום זה. ד"ר וולפוביץ

05/06/2013 | 05:46 | מאת: yonit

האם אני יכולה לבקש מרופא המשפחה כדורים להורדת טריגליצרידים? תודה רבה יונית

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול