LDL גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

31/05/2013 | 22:34 | מאת: שרון

שלום אני בת 44 מעשנת ושוקלת 55, בריאה בדר"כ, עשיתי בדיקות דם והתוצאות שקשורות לכולסטרול: HDL -58 LDL-168.3 NON HDL-184 כולסטרול - 242 TRI....80 לפני שאני מתחילה טיפול תרופתי רציתי לשאול את דעתך על כוכרום ובאיזה מינון? הבנתי שזה עוזר להורדה. תודה רבה

שלום שרון ישנם בספרות דווחים סותרים על השפעת כורכום על רמות כולסטרול. מדובר במנון של 500-1000 מ"ג ליממה. בכל מקרה כאשר יש אינדיקציה לטפול תרופתי ברמות כולסטרול גבוהות, לא מקובל לטפל בתוספי מזון או תבלינים במקום תרופות, שכן השפעתם אם קימת מועטת מדי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול