כולסטרול ותרופות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/05/2013 | 10:25 | מאת: בוריס

שלום דוקטור. אני נוטל תרופה נגד כולסטרול באופן קבוע (קרסטור). לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם וקיבלתי את התוצאות . התוצאות ביחסי השומנים היו גבוהות . כמה ימים לפני כ 4 ימים הייתי ללא כדורים(נגמרו הכדורים). ועשיתי את הבדיקות . השאלה שלי האם ה4 ימים האלה היו כאלה קריטיים על התוצאות גם ולמרות שאני כבר נוטל את התרופה כמה שנים? אשמח לתשובה תודה.

שלום בוריס אינני יכולה לענות על שאלתך בלי שאתה מפרט את הערכי השומנים. ד"ר וולפוביץ

19/05/2013 | 14:42 | מאת: בוריס

כולסטרול-211 טריגלצרידים- 208 HDL-45 LDL-126 VLDL- 42 Non Hdl cholesterol -167 אני נוטל קרסטור של 10 מג ' מידי יום

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול