כמה שאלות לגבי תזונה..

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/05/2013 | 13:36 | מאת: דם שמנמן

שלום, בתחילת השבוע הייתי אצל דיאטנית וקיבלתי 2 עמודים של הנחיות תזונתיות, שנועדו להפחית את רמת השומנים בדם שלי (אני בת 25, כולסטרול כמעט 220 כאשר HDL הוא 45, ט"ג 235) הפגישה הבאה שלי איתה היא בעוד חודש ובינתיים הצטברו אצלי שאלות שאין לי איך לשאול אותה... אשמח לתשובות! 1. נאמר לי להימנע משמן לחלוטין. רציתי לשאול - ניתן להוסיף *מעט* שמן לסלט, או אנטיפסטי? 2. אני אמורה להימנע מפחמימות פשוטות - מה לגבי תפו"א ובטטות? 3. משקאות מוגזים דיאט (ספרייט וקוקה-קולה זירו) מותרים? 4. כתוב שאני יכולה לאכול תירס. הכוונה היא גם לתירס מתוק משומר, או רק תירס רגיל, ללא תוספת סוכר? 5. שאלה אחרונה! - מה לגבי אלכוהול..? תודה רבה מראש

שלום שאלותיך אינן בתחום פורום זה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול