תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

23/04/2013 | 21:06 | מאת: מאיה

קיבלתי תוצאות: כולסטרול כללי- 268 HDL- 121 (נבדק פעמיים) LDL- 118 טריגליצרידים- 145 אני מבינה שהכולסטרול הכללי שלי הוא מעל הנורמה אבל האם אני עדיין צריכה טיפול בהורדה בהתחשב בכולסטרול הטוב הגבוה ובכולסטרול הרע שהינו בטווח הנורמה? תודה רבה, מאיה

23/04/2013 | 21:15 | מאת: מאיה

שלום מאיה לא פרטת הרקע שלך ואפילו לא הגיל.... באופן כללי אם את בריאה הרי שערכי השומנים שלך סבירים ולא מחייבים טפול להורדה. ד"ר וולפוביץ

24/04/2013 | 13:13 | מאת: מאיה

תודה רבה

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול