כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/04/2013 | 19:58 | מאת: שיר

שלום אצלבני בן 11 נמצא כולסטרול גבוה מאוד 259 וזאת לאחר בדיקת הדם שבצע לאחרונה בקשתי את הבדיקה משום שגם לי יש כולסטרול גבוה מאוד וגם לאמי בני רזה מאוד ומאוד פעיל ( ספורט ) מה ניתן לעשות האם זה מסוכן תודה

שלום שיר לא ניתן לדון בבדיקות דם של כולסטרול בלי לדעת רמות של כל ארבעת הסוגים של שומנים- כולסטרול כללי, HDL כולסטרול, LDL כולסטרול וטריגליצרידים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול