קולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

28/12/2012 | 15:30 | מאת: ורדה

אני בת 50 יש מעט כולסטול גבוה 220 לאחרונה יד ימין שורפת לי 0תופעה שבא והולכת) ואני דיי מודאגתץ רציתי לדעת אם זה קשור לרמת כולסטול גובהה בדם למי אני צריכה לפנת? לרופא עור או רופא כללי בבדיקת דם אחרונה היה כתוב שישי היפרלמידיה

שלום ורדה כולסטרול גבוה בפני עצמו לא גורם לכאבים או בעיות יומיומיות אחרות ולכן אינני חושבת שתלונותיך קשורות לרמה גבוהה של כולסטרול. ממליצה לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול