בדיקות דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

23/11/2012 | 12:18 | מאת: אריק

שלום, בתקופה האחרונה אני מרגיש שהמערכת החיסונית שלי מאוד חלשה (כבר 3 שנים), ואני נהייה חולה (מקורר \ שפעת) מאוד בקלות - אפילו בקיץ, ובייחוד בחורף. בנוסף, עייף מאוד במהלך שעות היום לאורך תקופה. (גם אם ישן טוב). בבדיקות דם החריגים הייחידים הם (והמספרים להלן די קבועים לאורך השנים האחרונוות): MCV = 76.6 MCH = 26.1 האם צריך לשונות משהו בתזונה ? האם זה יכול להצביע על בעיה אחרת הדורשת התערבות רפואית ? אשמח לייעוץ , בתודה מראש, אריק

שלום שאלתך איננה בתחום פורום זה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול