מה אפשר לעשות לפני התחלת תרופות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/11/2012 | 19:43 | מאת: שמואל

הכולסטרול שלי 191 הטריגליצירידיס 247 HDL 33 LDL 108.6 כיום אני עושה הליכה לפחות 3 פעמים ביום בהליכון ונמנע מלאכול אוכל מתועש כמו ברקת וכו' האם ערך שלי כבר גבוה בשביל לקחת תרופות או עדיין אפשר לנסות משהוא להמנע מתרופות, (אני כבר לוקח תרופות להורדת לח"ד וזה התייצב)

שלום שמואל דיאטה המונחית ע"י דיאטנית מוסמכת יכולה לעזור בהורדת טריגליצרידים. ממליצה להפגש עם דיאטנית ולנסות דיאטה. ד"ר וולפוביץ

05/11/2012 | 15:58 | מאת: שמואל

תודה

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול