הורדת כולסטרול ע"י טיפול נטורופטי

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

28/10/2012 | 20:20 | מאת: חן

שלום רב ד"ר, אני בת 50 בריאה. ערכתי בדיקות דם מקיפות, כ- 60 פקטורים (תקופתיות) והתוצאות כולן טובות, מלבד על ערכי הכולסטרול. אין לי עודף משקל ואינני צורכת כולסטרול רב בתזונה היומית. יש לנו כולסטרול גבוה במשפחה. מבקשת לדעת- האם טיפול נטורופתי מומלץ במקרה זה והאם יכול לסייע? האם מתח נפשי מעלה (זמנית) את רמת הכולסטרול? האם כבד בעל שומניות מעטה ניתן לפתוח ע"י דיאטה מיוחדת (לא להפחתת משקל)? האם ערכי כולסטרול תקינים משתנים בהתאם לגיל ? תודה רבה חן

28/10/2012 | 20:22 | מאת: חן

תיקון טקסט- הכוונה לכל ערכי הכולסטרול ולא כפי שכתבתי. האם כבד בעל שומניות מעטה ניתן לפתור ע"י דיאטה מיוחדת (לא להפחתת משקל)?

שלום חן קודם כל רפואה אלטרנטיבית איננה בתחום פורום זה. השפעת מתח נפשי על רמות כולסטרול איננה משמעותית. לא הבנתי שאלתך על הכבד. ערכי כולסטרול נוטים לעלות עם הגיל. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול