בדיקות דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

19/07/2012 | 22:21 | מאת: יהודה

שלום בן 32.5 גובה 1.75 משקל 83 עשיתי בדיקות דם ולהן ערכים סוכר 90 כולסטרול כללי 222 כולסטרול LDL 144 כולסטרול HDL 44 טרגליצרידים 173 אבי ואחי עבורו צינטורי לב ללא התקף. אני לא מעשן!! האם הבדיקות תקינות? ומתי עליי לחזור שוב על הבדיקות? תודה!!

שלום יהודה רמות השומנים שלך מעט גבוהות. לא ציינת כל הפרטים הדרושים כדי להחליט על מדיניות לגביך. בכל מקרה ממליצה לפנות לרופא המשפחה כדי להחליט על המשך המעקב ברור והטפול ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול