האם זקוקה לטיפול?

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/07/2012 | 21:56 | מאת: מירי

דר' וולפוביץ שלום רב בת 61, בריאה ללא טיפול תרופתי. לחץ דם תקין, משקל תקין. לא מעשנת ,עושה פעילות גופנית. בבדיקת דם שיגרתית (פעם בשנה)התקבלו התוצאות: כולסטרול-207 טריגליצרידים-111 HDL -59 LDL -126 NON-HDL-CHOLESTEROL -148 =רופאת משפחה ממליצה על טיפול תרופתי ואני מאד מתלבטת . האם יש הצדקה לקבל את הצעתה?? תודה מירי

שלום מירי אם את גם לא מעשנת הרי שרמת הסכון שלך נמוכה ולכן ניתן לדחות בשלב זה תחילת טפול תרופתי. יש כן מקום לטפול לא תרופתי (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית) וכן המשך מעקב בדיקות דם. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

19/07/2012 | 10:04 | מאת: מירי

חן, חן עזרת רבות היות ויש לי התנגדות עזה לקבל תרופות אם אכן אין סיבה מיידית. מירי

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול