גליצרידים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/07/2012 | 13:00 | מאת: י8

יש לי גליצרידים גבוהים בדם ואני שוקלת בסביבות 70 קילו אני בת 18 ואני לא אדם הנוטה לאכילה של בשר אני אוכלת לחם שיפון כבר יותר משנתיים ומקפידה על שמן זית ואוכל בריא יותר מפעם..לא אוכלת אבקות מרק למיניהם וכו.. שום דבר מזה לא עוזר לי.. האם יש לכם פיטרון לכזה דבר?

שלום לא ניתן לענות על שאלתך בלי לדעת ערכי שומנים, הרקע הרפואי שלך וכו ד"ר אפרת וולפוביץ ד"ר

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול