אילו מזונות מורידים רמת השומן בדם?

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/07/2012 | 12:20 | מאת: ורד

04/07/2012 | 12:55 | מאת: ורד

בבדיקת דם בצום יצא לי 800 בבדיקת השומנים בדם קיבלתי תרופה בשם ליפנור, האם אכן ממולץ? האם יש תןפעות לוואי מסוכנות שיש עלי לדעת? האם מומלץ טיפול אחר?

שלום ורד אני מניחה שהתכונת לרמת טריגליצרידים ואכן ליפנור היא תרופה מתאימה להורדת טריגליצרידים. כדי להבטיח מפני תופעות שעלולות לקרות יש לעקוב אחר תפקודי כבד ורמת CPK -בהשגחת רופא המשפחה. יותר מזה אינני יכולה להתיחס שכן האינפורמציה ששלחת היא מצומצמת מדי. ד"ר אפרת וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול