כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

27/06/2012 | 20:07 | מאת: אילנה

בת 41. עשיתי בדיקות דם ורציתי לשאול אותך לגבי הערכים: כולסטרול 192 טגלצרידים 62 HDL 79 LDL 100 אשמח לשמוע את דעתך. האם הערכים תקינים, גבוהים... האם יש צורך בהתערבות תרופתית בשלב הזה. תודה!

27/06/2012 | 20:11 | מאת: אילנה

ושכחתי לציין שNON-HDL_CHOLESTEROL הוא 113 מאימי סובלת מטרשת עורקים. מה בנוגע לערכים שלי בשלב זה?

שלום אילנה אם את בריאה ואינך מעשנת ערכי השומנים שלך תקינים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול