התייעצות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

07/06/2012 | 13:08 | מאת: לילך

תוצאות בדיקות הדם שלי האחרונות שבוצעו אתמול : טריגליצרידים: 158 HDL- 70 LDL- 93 TOTAL COLESTEROL- 190 יש לציין כי אני בת 25 לאמי ולסבתי יש עודף טריגלצרידים גם כן. אני עוסקת בפעילות גופנית 4 פעמים בשבוע לפחות. ישנם את הסיבה לדאגה? לגשת לייעוץ עם דיאטנית? תודה רבה.

10/06/2012 | 10:06 | מאת: שלום לילך

שלום לילך ערכי השומנים שלך ס"ה תקינים ובשלב זה מומלץ מעקב בלבד ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול