כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

05/06/2012 | 16:09 | מאת: אסתר ג.

הנני בת 66 סובלת מאוסטאורפורוזיס מקבלת אקטונל 150 אחת לחודש. וכן לחץ דם גבוה. מטופלת ברמיפריל 2.5 פלוס. בבדיקות דם כולסטרול 196. טרגלסריד 67 HDL 73 LDL108 calc non HDL.COLESTEROL 122. שאלתי היא: האם עלי לאכול מזונות מסוימים? ואיזה? האם יש צורך בטיפול תרופתי? בתודה מראש.

שלום אסתר ערכי השומנים שלך סבירים ואין צורך כרגע בטפול תרופתי. כדי לשמור על תזונה דלת כולסטרול רצוי להועץ ךפחות חד פעמי בדיאטנית מוסמכת ע"מ ללמוד חוקי הדיאטה דלת השומנים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול