כולסטרול ושומנים בדם ( בהמשך לשאלות הקודמות)

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

18/05/2012 | 08:07 | מאת: K

שלום ד"ר 51 גיל גובה 179 משקל 120 ( לאחר ירידה במשקל ירדתי 8 ק"ג) בדיקות הדם שלי השבוע אין כולסטרול אין שומנים לצרידים הרופא המליץ לי בנוסף לאספרין גם כדור להורדת הכולסטרול ? ( בעקבות מיפוי לב והמלצה לצינתור) 152 כללי כולסטרול 66 גלצרידים HDL 41 NOT HDL כולסטרול 112 LDL CALC כולסטרול 98.6 סוכר 91 כל זאת לפני לקחית כדור לכולסטרול סימבקור 20 מ"ג וגם לוקח כדור אספרין אחד ליום הורדתי 8 ק"ג בחודשים וחצי האחרונים 1)האם לפי דעתך אני צריך לקחת כדור להורדת הכולסטרול? הל כל דעתיך לאיזה רמות של כולסטרול אני צריך להגיע 2) האם 66 גלצרידים מה זה אומר ? בברכה

שלום רמות השומנים בדם יחסיות והערך אליו שואפים שונה מאדם לאדם בהתאם למחלות ורקע רפואי משפחתי. מכיון שלא פרטת הרקע שלך אינני יכולה להתיחס לשאלתך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול