כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/05/2012 | 19:16 | מאת: איתמר

שלום רב אמש קיבלתי את תוצאות הבדיקות ומבקש פענוח ספציפי, ככל שרק ניתן, לאור הבילבול בהסברים אשר קראתי – להלן: אני בגיל 59 מבנה גוף = רזה פעיל בחדר כושר ובפעילות "עבודות כפיים", מרגיש מצויין, ובלי מחלות (להוציא "אסטמה סמויה") אין במשפחה היסטוריה של מחלות לב סל המזון שלי –הרבה ירקות, דברי חלב ומעט בשר. להלן התוצאות אודה על התייחסות תודה Cholesterol = 201 Triglycerides = 50 Cholesterol – hdl = 51 Cholesterol – ldl = 140

שלום איתמר רמות השומנים שלך ס"ה תקינות למעט LDL שאמור להיות קטן מ 130. בשלב של עליה מינימלית כמו שלך רמוי למצות קודם כל טפול לא תרופתי (דיאטה בהנחית דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית-שאתה כנראה עושה-) ורק אז להתיעץ עם רופא המשפחה האם יש מקום לטפול תרופתי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול