כוס מיץ רמונים ליום ו30% פחות חסימות בעורקי הצואר,

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

29/02/2012 | 21:18 | מאת: עמית

זה לא איזה אלטרנטיבי הזוי,זה הטכניון שלנו ,בית הספר לרפואה של הטכניון ,מכוןמ מחקר של הטכניון,פרופסור אבירם מהטכניון, אמרת עורקינ צואר ,אמרת את העורקים שהכי קל למדוד,אבל זה פועל בכל העורקים,המחקר אינו מחקר גדול., עבורי זה מספיק ומספק,בשנה האחרונה למרות הסטטינים ,הכושר,התזונה?היו לי נפילות עם מאפים!!! אני מאוד ,מאוד מקווה שבירור שאני מנסה לעשות הנ"ל יאומת, שאלתי אז מה עם הקרסטור 10 מג שאני לוקח,האם האינטרקציה עם מיץ רמון היא דבר ,רציני ומוחשי שצריך לעורר מחשבה שניה בנוגע למיץ רמונים,האם אפשר ויש תרופה אחרת שלא מתנגשת עם מיץ רמונים?

29/02/2012 | 21:20 | מאת: עמית

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול