בדיקות דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/06/2011 | 17:54 | מאת: יהודה

שלום ד"ר אני בן 31 משקל 76 גובה 1.75 לאחר 9 חודשים של שמירת תזונה וירידה במשקל (15 קילו) עשיתי היום בדיקות דם. כולסטרול כללי 179 כולסטרול HDL 45 כולסטרול LDL 110 טרגלצידים 118 סוכר 92 ראוי לציין שיש לנו במשפחה גנטיקה של כולסטרול ושומנים בדם אחי בן 39 עבר צינטור ואבי בן 62 עבר צינטור. האם הבדיקות תקינות לגורמי הסיכון? אני לא מעשן!!! האם היה שווה המאמץ?? אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה על הכול.

שלום יהודה בדיקותיך כרגע משביעות רצון ומחייבות המשך מעקב בלבד. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול