בדיקת דם בהמשך לתשובה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/06/2011 | 09:29 | מאת: חסוי

תודה על התשובה, מה פירוש פעילות גופנית רוטינית? מה אני צריך לעשות? האם בדיקת הכולסטרול LDL שהיא 96 אצלי תקינה לגורמי הסיכון? שיש לנו גנטיקה של כולסטרול ושומנים בדם ומכייון זה אחי בן 39 ואבי בן 62 עברו צינטורים? כמה הכולסטרול LDL צריך להיות אצלי? וכמה נקרא כולסטרול HDL תקין? סליחה על אורך השאלה.

שלום פעילות גופנית רוטינית היא למשל הליכה נמרצת של 30 דקות 5 פעמים בשבוע. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול