כולסטרול וסטטינים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

13/06/2011 | 17:04 | מאת: נורית

כבר זמן רב שאני לוקחת סימבסטטין 20 מ"ג. לאחר הבדיקה האחרונה: טריגלצרידים - 77.3 כולסטרול כללי - 180 HDL - 73 LDL - 92 אני מאוד מאוד רוצה להפסיק את הטיפול או לפחות להוריד את המינון ל- 10 מ"ג. כמובן שהייתי מעדיפה משהו צמחי שאינו מזיק. מה דעתכם ?

שלום לא ניתן לענות על שאלתך בלי לדעת מה היו הערכים לפני תחילת הטפול ומה הרקע הרפואי שלך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול