ערכי כולסטרול מה צריך לעשות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

12/06/2011 | 22:32 | מאת: Star

אני בת 43 להלן תוצאות בדיקות הדם אנא הסבירי מה עלי לעשות שלום אודה מאד אם תעזרו לי להבין את תוצאות הבדיקות. אני בת 43 מעולם לא היו לי ערכים כאלה ומה עלי לעשות CHOLESTEROL- 210 TRIGLYCERIDES- 141 CHOLESTEROL-HDL- 51 CHOLESTEROL-LDL CALC – 130 NON-HDL_CHOLESTEROL- 159 תודה שאתם כאן בשבילנו

שלום אם את בריאה לחלוטין לא נוטלת תרופות באופן קבוע לא מעשנת וללא ספור משפחתי של מחלת לב, הרי שערכי השומנים שלך מחייבים מעקב בלבד. ד"ר וולפוביץ

15/06/2011 | 13:36 | מאת: star

אני בריאה תודה לאל, אבי ז"ל היה חולה לב. רופאת המשפחה כלל לא התייחסה לערכים אלו, רק אמרה להקפיד על תזונה

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול