האם ישנו טיפול תרופתי לטיפול בהיפרטריגליצרידמיה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/06/2011 | 12:55 | מאת: שחמה

אני סובל מרמות טרגליצרידים גבוהות מאוד ובנוסף מערכי CPK גבוהים מאוד מסיבה שאינה ברורה ( בוצעה ביופסיה והכל היה תקין )? נאמר לי על ידי רופאת המשפחה שאין טיפול תרופתי למצב שכזה. האם זה נכון או שמא אינה בקיאה בבעיה? תודה רבה שלמה

שלום שחמה אינני יכולה להתיחס ספציפית למצבך כיון שלא ציינת פרטים כלל. באופן כללי הטפול באומגה 3 במנונים גבוהים יכול להוריד רמת טריגליצרידים ולא משפיע על CPK. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול