כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

21/05/2011 | 18:11 | מאת: "מודאגת"

אני בת 48 ולאחרונה בבדיקות הדם שלי נמצא שהכולסטרול הטוב שלי הוא 214 והרע 150 .הרופאה ללא הסברים נוספים ישר רשמה לי מרשם לכדורים מבלי להסביר.....סיננה על פעילות גופנית+תזונה נכונה. אני אישה כל חייה התאמנה ואכלה אוכל בריא.לקחת ישר תרופות.אני לא רוצה.אני לוקחת אומגה 3 +סופר Q-10 + ZEROCHOL במקום simvocor שהרופאה רשמה לי.האם זה נכון???

שלום נראה לי שלא דייקת בפרטי בדיקותיך. אם את רוצה התיחסותי עליך לשלוח רמות השומנים בצורה מדויקת (למשל רמת LDL וכו) והרקע הרפואי שלך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול