תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

19/05/2011 | 20:20 | מאת: יהודה

שלום אני בן 32 משקל 80 עשיתי בדיקות דם ולהלן התוצאות הכולסטרול HDL 42 הכולסטרול LDL 126 כולסטרול כללי 200 טרגלצידים 159 סוכר 91 לחץ דם 117/75 אני לא מעשן,ולא שותה שתייה חריפה. האם זה תקין? או שזה מצריך טיפול תרופתי? ומה צריך לעשות? ומתי צריך לחזור שוב על הבדיקות דם? ראוי לציין שיש לנו במשפחה גנטיקה של שומנים וכולסטרול

שלום יהודה הבדיקות שלך ס"ה תקינות ואין צורך בטפול כרגע. לאור הספור המשפחתי ממליצה על ביקורת של בדיקת דם פעם בשנה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול