כדורים להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/05/2011 | 07:49 | מאת: דבורה

מזה 6 שנים הכולסטרול שלי גבוה. כיוון שיש הסטוריה משפחתית קיבלתי סיבסטטין כדור 1 ביום. אני גם שומרת על תזונה דלת כולסטרול. רציתי לשאול האם נכון להוסיף תוסף כגון נוסטרול של אלטמן ותה על מנת להוריד עוד את הכולסטרול ואולי אף להוריד את כדורי הסימבסטטין, למרות שאינם גורמים לי תופעות לוואי? תודה

שלום דבורה בלי לדעת ערכים והרקע הרפואי שלך אינני יכולה להתיחס לשאלתך. באופן כללי תוספי מזון המיועדים להוריד כולסטרול מורידים רמתו רק בכ 10%. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול