בן 4 עייף מאוד בתקופה האחרונה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/11/2016 | 17:31 | מאת: רותם

שלום, בשבועות האחרונים בני בן ה4 עייף בצורה שלא אופיינית לו. לפעמים הוא נרדם ב6 בערב לפני שהספיק לאכול, ופשוט לא ניתן להעיר אותו. ממש מהבוקר כשהוא מתעורר הוא אומר שהוא עייף וגם נראה חיוור. גם בתיאבון שלו ירוד, למרות שאף פעם לא היה אכלן. בספירת דם שביצענו היתה עליה קלה באאוזינופילים ומלבד זה הכל נראה תקין. האם כדאי לבצע בדיקות נוספות? אשמח ליעוץ והכוונה. תודה

שלום, ראשית עשיתם טוב שלקחתם בדיקות. אם אכן הכל תקין יכול להיות שהוא בקפיצת גדילה וזה מתיש אותו. כמו כן צריך לראות מה איכות השינה שלו בלילה-אולי יש יקיצות רבות או נחירות והפסקות נשימה.

מנהל פורום רפואת ילדים