בת שנה חום במשך 5 ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/11/2016 | 16:09 | מאת: שירז

שלום, בתי בת שנה, יום רביעי (26/10) עשינו חיסון גיל שנה. מיום ראשון (30/10) בערב עלה חום מאז ועד היום החום עולה ויורד ובעצם רק הנורופן מחזיק לה את החום ביום רביעי(2/11) היינו אצל הרופא שאמר שיש דלקת אוזניים והתחלנו טיפול במוקסיפן 4 מל 3 פעמים ביום, אנחנו ביום השני לטיפול ואין שיפור במבחינת החום-האם זה תקין?? ומה אתה ממליץ לעשות?

שלום, זה בהחלט יכול להיות או מהחיסון או מחלה וירלית אחרת. הטיפול האנטיביוטי מתחיל להשפיע תוך 48-72 שעות

מנהל פורום רפואת ילדים