בטן נפוחה אצל תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/09/2016 | 08:24 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה אני ילדתי לפני חודש וחצי תינוקת בריאה בלי עין אמרו לי שתינוקות רעבים כל שלוש שעות אבל היא רעבה כל שעתיים האם זה בסדר. וגם הבטן שלה היתנפחה כאני נוגעת בבטן שלה אז הבטן רך אבל כואב לה. הייתי אצל רופאת ילדים היא אמרה לי שזה גזים והביאה לי משהו נגד גזים. בכלצזאת היא בוכה. ובלילות היא לא יושנת עד בוקר רק בבוקר היא יושנת וכמה כל כמה שעות וממשיכה לישון לפחות עד ערב ובלילה לא יושנת. האם יש פיתרון לכל זה ומה צריך לעשות בשביל זה. אני יודה לכם עם תעזרו לי.

שלום, כל מה שתארת מתאים לתינוקת בגיל של חודש וחצי. הם אכן לא ישנים בלילה אלא ביום ואוכלים כמעט כל שעתיים אם זה הנקה בעיקר. לגבי הגזים זה בהחלט אפשרי ואת יכולה לנסות מספר תכשירים שיש בשוק לטיפול בגזים.

מנהל פורום רפואת ילדים