אושה סיסיילית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/09/2016 | 19:10 | מאת: סבטלנה

שלום היום הלכנו לבדיקה עבור אישוא רפואי בשביל לקבל כרטיס שחקן כדורגל בקבוצה בני בן 10 מבנה גוף לא רזה,קצת רחב עצם מאוד פעיל ,משחק בקבוצת כדורגל שלוש פעמים בשבוע,שוחה הרבה סגנונות ילד מאוד בריא ואקטיבי אצל בדיקה התגלה אושה ססטילית 1#6 נתן לנו אפנחה לרופה קרדיולוג השביל אכו לב איך זה אפשרי שאד היום לא התגלה האם זה אפשרי שזה נרכש בגיל הזה?

שלום, אןןשה כזאת אינה משמעותית וקרוב לודאי הינה פונקיונלית הנובעת מלב צעיר ובריא שפועם במרץ.לדעתי חסר חשיבות. ניתן להשלים את הבירור אך בלי לחץ.

מנהל פורום רפואת ילדים