צואה עם ריר ועם ריר דמי אצל תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/09/2016 | 23:36 | מאת: אמא של בת שנה

הבת שלי בת שנה, כבר שבועיים משלשלת, לפני יומיים לראשונה שלשלה ובצואה היה ריר וריר אדום(לדעתי דם), בבוקר למוחורת לקחתי לרופא דגימה של צואה, והצואה של הבדיקה היה שלשול רגיל(ללא ריר או דם), היום בערב היא שוב שלשלשה והיה שם ריר וריר דמי. רציתי לדעת אם הדגימה שלקחו מספיקה כדי לדעת אם יש חיידק או כל דבר אחר, הרי באותה דגימה הצואה הייתה נראת תקינה (עוד לא קבלנו תשובה). מה יכול להיות הריר הדמי? אציין שבתי קבלה לפני 5 ימים חיסון של גיל שנה (ללא מחומשת- פיצלנו לה). תודה רבה!

שלום, זה בהחלט יכול להיות כחלק מהמחל הוירלית של השלשול. חשוב לחכות לתוצאת התרבית ואז להחליט על טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואת ילדים