שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/09/2016 | 12:16 | מאת: קרן

שלום רב, בני בן שמונה וחצי חודשים, התקרר מאוד לפני 3 חודשים עבר לא לאחר שבוע שבועיים אך נשאר עם השיעול שאינו פוסק. עשינו אנלציות עשינו גם משרף שמותאם לתינוקות וגם נתנו אנטיביוטיקה. ולאחר כל זאת השיעול פשוט לא פוסק לפעמים הוא שיעול יבש לפעמים עם ליחה. היינו אצ הרופא אין ספור פעמים וכל מה ששומעים זה שזה יעבור עם הזמן. השיעול ממש כבר מטריד מגיע המון באמצע הלילה ובמהלך היום. כבר ממש אובדת עצות.... אודה לתשובה קרן

שלום, ראשית אשמח לבדוק את הילד ולהציע טיפול מתאים. ניתן לנסות ולתת לו סירופ הומאיופתי לשיעול בשם R8 שיכול לעזור ולהפסיק את השיעול ללא תופעות לואי.

מנהל פורום רפואת ילדים